- Annons -

Johannes Stark om klubbytet: ”Har haft en bra dialog”

Det blir Johannes Stark som ersätter Gustav Grahn i Indianerna. Det ser han fram emot samtidigt som han känner med Gustav.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Johannes Stark byter Rospiggarna mot Indianerna, det står klart sedan Gustav Grahn tar en paus från speedwayen. Johannes går in som ersättare för honom säsongen ut.

– Jag blev kontaktad av både Peter Jansson & Peter Johansson efter Gustavs beslut om att ta en timeout. Rospiggarna ville absolut inte hindra mig från att fortsätta utvecklas och verkligen få åka, så valet var upp till mig. Jag har haft en bra dialog med Indianerna och det känns rätt. Det ska bli kul, säger Johannes Stark.

Även om det känns bra att köra för Indianerna så vill han passa på att skicka en tanke till Gustav.

- Annons -

– Samtidigt så vill jag sända mina tankar till Gurra & hoppas att han kommer tillbaka fit for fight nästa säsong, speedwaysporten behöver förare, avslutar Johannes Stark.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna