- Annons -spot_img

Joel Andersson: “Min bästa säsongsinledning någonsin”

Efter gårdagens tävling i Gislaved gav Indianernas Joel Andersson sin syn på tävlingen och säsongsinledningen. Det var en nöjd Joel som förkunnade att detta är hans bästa start på en säsong någonsin.


- Annons - ad

Joel Andersson hade en bra kväll i Gislaved, han berättar att det var viktigt att vara med från starten och att han är nöjd med resultatet för egen del.
– Det kändes bra tycker jag. Det var tufft om man hamnade efter idag så det var viktigt att vara med från start. Jag blandade och gav lite men jag är nöjd med min prestation, säger Joel Andersson.

Säsongsinledningen är Joel väldigt nöjd med, han tycker till och med att detta är hans bästa säsongsinledning någonsin.
– Jag har aldrig inlett en säsong så bra som jag gjort i år. Det är väldigt skönt och jag ser fram emot att få komma igång på allvar och se vad det kan bli av den här säsongen.

Joel är inte helt säker på vad det beror på att det går så bra i år men har en grej han har jobbat med som kan spela in.
– Tidigt på säsongen brukar jag vara väldigt stel i min åkning. Det har jag försökt att tänka på och undvika den här säsongen. Jag har lagt ner tid på att vara mer avslappnad på cykeln sedan första träningen i år.

Målet med säsongen är att höja snittet och utvecklas som förare
– Jag vill alltid höja mitt snitt och utvecklas som förare, jag känner att jag har en nivå till i mig. Om säsongen faller på plats som jag önskar tror jag att jag har någonting riktigt bra på gång.

Att säsongen skjuts upp är ingenting som Joel fäster någon större vikt vid.
– Det spelar ingen större roll. I år visste vi ganska tidigt hur det skulle bli. Förra året var värre när man bara gick och väntade och väntade. Det blev lite stressigt när Garageportexperten cup skulle börja. Jag brukar vänta lite med att träna då det kostar att träna också. Men det fungerade ju ganska bra ändå.

Joel Hyllar initiativet till Garageportexperten cup och tycker det är en riktigt bra grej
– Det är superbra, det skapar åktillfällen för oss som inte har någonstans att köra utomlands. Det är bra förare och bra banor så det betyder mycket inför starten av Bauhausligan, avslutar Joel Andersson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Gillar du speedwayfans.se? Jag skulle vara tacksam om ni ville hjälpa mig i mitt arbete att upprätthålla sidan genom att swisha några kronor till 1230908236. Varje krona hjälper mig mycket, inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna