- Annons -

Jag är ledsen men detta blev ett hårt magplask

GP-tävlingen i Teterow hade som jag skrev innan tävlingen möjligheter att bli bra. Blev den det? Verkligen inte.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jag var positivt överraskad av Prag, där bjöds det på bättre racing än vad vi någonsin hade sett på de 20 år som tävlingen arrangerats. Jag hade nog trott att de skulle ha fått till Teterow på ett bättre sätt, men icke.

Till att börja med så gick det bara att vinna från ett startspår. Tävlingen inledes med sex raka segrar från bana 1. Det blev sedan något bättre, men när vi summerar tävlingen ser vi att 14 heatsegrar kom från bana ett.

Problemen med startbanorna var inte det enda problemet. Utöver det så var det spårigt, gropigt och stundtals livsfarligt. Banan visade sig efter några heat ha samma problem som förra året. Det är smått otroligt att man inte hunnit fixa det på ett år. Vad har man gjort under tiden? Hoppats på att problemen magiskt ska lösa sig själva? Jag kan inte förstå det.

- Annons -

Racingen lös även den med sin frånvaro, det var mycket följa John där föraren som startade från röd bana oftast fick vara John, de andra fick följa.

Jag är ledsen att säga det men det här blev faktiskt ett hårt magplask för GP-serien som börjat så bra i år. Kvällens behållning var Kim Nilsson som bjöd oss på sin första finalplats. Det var kul att se, resten kunde nästan kvitta.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna