- Annons -

Jacob Thorssell inleder säsongen i USA: ”Mest en rolig grej”

Jacob Thorssell meddelar på sin Facebooksida att han kommer att köra en tävling i USA innan den svenska säsongen drar igång.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Inför den kommande säsongen har Jacob Thorssell bytt klubb i den svenska Bauhausligan. Han lämnar Dackarna till förmån för Västervik speedway. 29-åringen går in i laget med vad som sannolikt är Bauhausligans mest fördelaktiga snitt.

Jacob Thorssell kommer åka till USA där han kommer att smygstarta årets säsong med en tävling.

– Det ska bli en rolig resa. Förra tävlingen jag skulle kört i USA blev tyvärr inställd så jag hoppas vi kommer köra den här gången, säger Jacob Thorssell.

Vad hoppas du få för svar från tävlingen?
– Jag gör det väl mest som en kul grej eller vad man ska säga. Jag Kommer inte dra några slutsatser bara för den tävlingen, det är helt andra förutsättningar här hemma. Jag kommer låna cyklar och så vidare. Så det är mest en rolig grej och kul att köra speedway igen.

- Annons -

Tävlingen körs den 4 februari i Kalifornien.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna