- Annons -

Jack Holder om att nästan vinna i Warszawa: ”Det var svårt att tro”

Jack Holder nådde sin första final och var nära att vinna hela tävlingen. I omstarten av finalen blev han tvåa.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När Bartosz Zmarzlik och Jason Doyle körde ihop var Jack Holder i ledningen, när det blev omstart blev han istället tvåa.

– Jag är jättenöjd med att bli tvåa, såklart så hade jag gärna vunnit med tanke på att jag hade ledningen när det bröts. Men det är speedway, det går fort, säger Jack Holder.

– När jag ledde finalen var det svårt att tro det, jag kände att jag skulle klara det. I omstarten gick det tyvärr inte, fortsätter han.

- Annons -

Inför tävlingen tog jag ett snack med Jack Holder. Jag upplevde honom som väldigt fokuserad och laddad. Någon annorlunda uppladdning var det dock inte tal om.

– Nej, ingenting. Jag har bara blivit mer trygg med att vara i Grand Prix-serien. Jag har följt med min bror i många år och när jag fick chansen förra året blev det överväldigande. Det är nog det stora skillnaden, att jag har kommit in i det nu. Jag vet att jag hör hemma här.

Blir det någon mer press nu i nästa GP när du presterat så bra här?

– Jag tror inte det, nu vet jag hur det känns att vara i en final och jag vill bara ha mer av det.

- Annons -
Jack Holder tog sin första pallplats i sin första final.

Något värre firande är det inte tal om.

– Jag har ett flyg att passa klockan sex imorgon bitti, så det blir bara lite sömn, avslutar Jack Holder med ett leende.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna