- Annons -

Inställt i Motala: ”Då hade vi inte preparerat banan så”

Det blev ingen speedway i Motala ikväll, det stod regnet i vägen för. När matchen körs på nytt är oklart.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Väntan, mera vänta och ytterligare lite väntan. Sen kom beskedet att det inte blir någon speedway i matchen mellan Piraterna och Rospiggarna. Det regnade från och till under kvällen.

– Det är tråkigt att publiken ska behöva vänta så här länge. Det är det som är det värsta. Sen kostar det ju mycket pengar när man tvingas ställa in, säger en besviken assisterande Piratledare i Anders Bylin.

Vad var det stora problemet med banan?

- Annons -

– Det var starten, den är alldeles för mjuk. Den var preppad för att det skulle vara uppehåll. Banan är fin bortsett från starten. Hade prognosen sagt regn hade vi preparerat banan annorlunda. Säger förarna att det inte går så är det så.

Tanken var att det skulle vara ett back to back möte mellan lagen. Så blir inte fallet nu. Morgondagens match i Hallstavik körs som planerat under onsdagen. Anders tror inte att det påverkar bonuskampen.

– Jag tror inte att det spelar så stor roll. Vi har samma lag imorgon som vi skulle ha idag, så ur den aspekten hade det inte spelat någon roll. Vi får hoppas att båda lagen kan ha fullt manskap även nästa gång. Men det är klart förlorar vi stor däruppe och inte har fullt lag hemma så blir det ju tufft, avslutar Anders Bylin.

Det är ännu inte klart när det görs ett nytt försök att genomföra matchen.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna