- Annons -

Inställt i Mariestad inför storpublik: ”Det är skittråkigt”

I Mariestad fick matchen mellan Örnarna och Vargarna ställas in efter tre heat. Utan att ha hört någon publiksiffra så kan vi konstatera att det var mycket publik på plats.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Ja säsongen kunde ha börjat på ett roligare sätt för Örnarna, trots solskenet visade det sig att banan inte var körbar.

– Det är skittråkigt, det är ju mycket folk som har tagit sig hit idag. Det är som det är, man får gilla läget, säger en besviken Joel Andersson.

Hur var banan?

– Banan skiktar sig mycket, det gick att åka men det var inte säkert. Så fort man inte kan åka där man vill så blir det ett problem. Vad jag hörde så blev den bara värre och värre ju mer de höll på med den.

- Annons -

Besviken är även Anton Jansson som under torsdagen debuterade i Allsvenskan.

– Jag tycker inte att det är kul alls, det blev ingen bra debut i Allsvenskan. Det är synd om publiken som tagit sig heat. Banan var inte bra nog, hade vi fortsatt så hade det nog blivit fler krascher, säger Anton Jansson.

Anton han köra ett heat, han hade bra fart och krigade sig upp till en femetta tillsammans med Joel Andersson. I sista kurvan var dock olyckan framme.

– Det kändes ganska bra till en början, jag hamnade lite i spåren när jag skulle jaga. I sista kurvan hamnade jag i materialet och då reste det bara.

Foto: Erik Kruse

När tävlingen avbröts efter tre heat ledde Örnarna med 10–8. Det är i skrivande stund oklart när matchen ska köras på nytt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna