- Annons -

Inget konkret besked från kommunen – Piraterna får dispens från förbundet

Piraterna vill ha lägre hyra, man sa under sommaren upp sitt hyresavtal med kommunen. Ännu finns inget nytt avtal på plats.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piraterna har nu haft två möten med kommunen, trots det finns konkret besked kring ett nyt hyresavtal.

– Vi förstår att kommunen har det tufft också, men vi upplever en helt annan attityd nu från kommunen jämfört med tidigare. Det känns positivt, att de vill ha oss kvar i Motala, säger klubbens ordförande Conny Svärdvall till MVT.

Klubben kommer att ha ett nytt möte med kommunen 10 oktober. Lagen till Bauhausligan ska anmälas den 1 oktober. Klubben har därför fått dispens i väntan på kommunens beslut.

- Annons -

– Men snart vill vi börja värva förare. I den ekonomiska region vi värvar kommer andra lag med mindre budgetar att konkurrera också. Så snart vill vi börja med laget, fortsätter Svärdvall.

Piraterna har tidigare pratat om att en flytt till Linköping inte kan uteslutas om man inte kommer överens med kommunen. Det alternativet verkar dock inte speciellt troligt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna