- Annons -

Inget cardiff 2021

I mitt inlägg tidigare idag ställde jag frågan vilket GP som skulle ställas in härnäst och hur GP säsongen kommer se ut. Svaret på den första frågan kom snabbare än förväntat då Cardiffs GP ställdes in idag.

- Annons -

Cardiffs Grand Prix är ett av de största och mest prestigefyllda Grand Prix tävlingar som finns. 2020 ställdes den in på grund av Corona och tyvärr blir det en repris av det även i år. På speedwaygp.com meddelades i eftermiddags att tävlingen som var tänkt att köras den 17 juli ställs in. Anledningen är att man inte räknar med att kunna genomföra evenemang med så mycket åskådare i juli i Wales. Man uppger från arrangören sida att man jobbat hårt för att få till denna tävling. I nuläget är det fortsatt oklart hur GP säsongen kommer se ut och jag tror som sagt inte att detta är den sista förändring vi kommer få se.
Adam Holman

Gillar du speedwayfans.se? Jag skulle vara tacksam om ni ville hjälpa mig i mitt arbete att upprätthålla sidan genom att swisha några kronor till 1230908236. Varje krona hjälper mig mycket, inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna