- Annons -

Ingen vansinnescomeback för Woffinden

Tai Woffinden råkade ut för en otäck och hård krasch i samband med Cardiffs Grand Prix. Vi kan konstatera att han inte är gör någon vansinnescomeback.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Speedwayförare har en tendens att inte vila i onödan, de kan vara i stort sett hur skadade som helst och ändå sitta på cykeln. Inte sällan är det rent vansinne.

I Polen finns risken att du får sparken om du inte kommer till en match, att du är skadad är de måttligt intresserade av. För en dryg vecka sedan bröt Tai Woffinden handen i Cardiff, det ska ju inte vara möjligt att köra med men man vet aldrig.

Jag har funderat mycket på om han eventuellt skulle göra en ”vansinnescomeback” och köra för Wroclaw trots det. Wroclaw kör som ni säkert känner till en avgörande semifinal mot Torun under söndagskvällen.

- Annons -

Istället för Tai har man valt att ta in hans landsman, Charles Right.

I och med att Tai inte kör i Polen så känns det osannolikt att han skulle göra en snabb comeback i Sverige, men på den fronten vill jag inte gå händelserna i förväg.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna