- Annons -

Imorgon smäller det

Påskafton i all ära men morgondagen är en större dag om du frågar mig. Imorgon är nämligen världens bästa speedway tillbaka med två matcher från polska Ekstraliga.

- Annons -


Det var länge oklart huruvida vi skulle komma igång denna helgen eller ej. Nu har vi svaret att det börjar imorgon om ingenting oförutsägbart händer. Två av matcherna fick ställas in men det tycker jag inte att vi ska misströsta allt för mycket.

Under morgondagen kommer vi få två bra fighter. Den första är mellan Torun och Zielona Gora. En match som på förhand ser jämn och spännande ut. I de preliminära laguppställningarna saknas dock Robert Lambert. Självklart ett tungt tapp för nykomlingarna. Nedan följer laguppställningarna för den tidiga matchen.

eWinner Apator Torun

9. Pawel Przedpelski

- Annons -

10. Jack Holder

11. Kamil Marciniec

12. Petr Chlupac

13. Chris Holder

14. Krzysztof Lewandowski

15. Karol Zupinski

Falubaz Zielona Gora

1. Jan Kvech

2. Patryk Dudek

3. Max Fricke

4. Piotr Protasiewicz

5. Matej Zagar

6. Nile Tufft

7. Jakub Osyczka

I den senare matchen får vi en repris från finalen  2020 mellan Leszno och Gorzow. Leszno har dominerat totalt de senaste åren och är ruskigt starka hemma. Därav sätter jag mina slantar på en Leszno seger. Nedan följer laguppställningarna till den sena matchen.

Fogo Unia Leszno

9. Emil Sayfutdinov

10. Janusz Kolodziej

11. Jaimon Lidsey

12. Jason Doyle

13. Piotr Pawlicki

14. Krzysztof Sadurski

15. Kacper Pludra

Stal Gorzow

1. Szymon Wozniak

2. Martin Vaculik

3. Rafal Karczmarz

4. Bartosz Zmarzlik

5. Anders Thomsen

6. Wiktor Jasinski

7. Kamil Nowacki

Matcherna körs som vi tyvärr har fått vänja oss vid vid det här laget utan publik. Givetvis tråkigt då polska fans alltid bjuder på en trevlig inramning. Vad som istället är väldigt positivt är att ESS play kommer visa hela säsongen. Ni hittar mer info om hur ni löser abonnemang på deras hemsida.

Det känns riktigt kul att tävlingssäsongen kommer igång på allvar och jag ser fram emot många härliga heat. I Polen ser man verkligen att förarna kämpar för varje poäng. Med det sagt hoppas jag att ni är lika laddade som jag är.

Adam Holman

Källa: Speedway det är grejer det

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna