- Annons -

Imorgon börjar äntligen den svenska säsongen

Som jag har tjatat om att den svenska säsongen snart börjar. Om inte vädret ställer till det imorgon så blir detta sista gången jag skriver att den svenska säsongen snart börjar. Imorgon är det äntligen dags. Årets första Division 1 tävling från Eskilstuna får nämligen den stora äran att öppna den svenska säsongen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Premiären av Bauhasuligan sköts upp, Garageportexperten cup som startades just för att Bauhausligan sköts upp likaså. Det resulterar i att morgondagens Division 1 tävling alltså blir den första tävlingen som körs på svensk mark.

Säsongen 2021 har verkligen inte inletts på ett optimalt sätt. Som att det inte vore nog med pandemin så har vädret ställt till det något kopiöst. Inte minst i Polen. Det känns därför extra skönt att det nu är dags med lite speedway i Sverige igen. Imorgon division 1 och på tisdag och torsdag Garageportexperten cup. Väntan är äntligen över. Nu kör vi!

Matchen körs i Eskilstuna mellan Smederna, ett samarbetslag mellan Dackarna och Lejonen som heter Team DaLej, Masarna och Speedway054. Matchen börjar 14:00.

- Annons -

Eskilstuna Smederna
1. Daniel Henderson
2. Max Belsing
3. Alexander Sundkvist
4. Ludvig Hamrin

Team DaLej
1. Avon Van Dyck
2. Casper Henriksson
3. Rasmus Broberg
4. Sammy Van Dyck

Masarna
1. Alexander Liljekvist
2. John Lindman
3. Aleks Lundquist
4. Emil Millberg

Speedway054
1. Victor Palovaara
2. Christoffer Selvin
3. Johannes Stark
4. Kim Nilsson
källa: Speedway det är grejer det
foto: Erik Kruse
Gillar du sidan? Jag skulle vara tacksam om ni ville hjälpa mig i mitt arbete att upprätthålla sidan genom att swisha några kronor till 1230908236. Varje krona hjälper mig mycket då arbetet med sidan tyvärr medför mycket utgifter, inget bidrag är för litet allt är välkommet.

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna