- Annons -

Idag återvänder publiken

Idag är det 15 maj, ett datum som alla polska speedwayfans, klubbar och förare har längtat efter. Efter att ha fått inleda säsongen inför tomma läktare får klubbarna återigen ta in 25% av arenans kapacitet.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Suget efter att få se speedway live har var varit stort i Polen. Lösningarna har varit många och fansen har varit riktigt kreativa. Fansen har stått i skogen utanför för att försöka få en skymt av förarna och det har hyrts skylifts för att nämna några. Att fansen nu får komma tillbaka om än bara 25% är positivt såklart, mest positivt är det för klubbarna i de lägre divisionerna. Det här möjliggör till exempel att polska tredjeligan kan dra igång. De har inget TV kontrakt som ger massa pengar så därför har de fint fått vänta på just den här dagen.

Det man självklart ställer sig frågan nu är när kommer Sverige dit polackerna är idag? Blir det 500 åskådare den första juni så vore det fantastiskt. Blir det så? Det är jag fel person att svara på vi får vänta och se. Hoppet är dock det sista som överger en och jag vet att vi är många som håller tummarna.

Adam Holman

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna