- Annons -spot_img

Här körs den bästa speedwayen i Sverige

Att få se bra racing är oerhört viktigt när man går på speedway. I första hand handlar det trots allt om underhållning.

- Annons - ad

Vilken bana är bäst i Sverige? En ständig diskussion där åsikterna går isär. Nedan kommer jag ranka Sveriges fyra bästa speedwaybanor enligt min mening.

1) Västervik: När Västervik är bra preparerad finns det ingen bättre bana i Sverige. Alltid underhållande heat med mängder av omkörningar. De bästa tävlingarna jag såg 2021 var tveklöst i Västervik.

2) Kumla: En riktigt underhållande bana som även den bjuder på underhållande speedway. Har enligt mig blivit bättre och bättre de senaste åren.

3) Eskilstuna: Rent underhållningsmässigt hade banan kunnat hamna högre upp på listan. Det som drar ner intrycket är de incidenter som varit i Eskilstuna där banan inte varit i körbar och att tävlingar har fått ställas in på grund av att det varit olyckor och så vidare.

4) Avesta: Efter att man byggde om banan har den blivit riktigt underhållande. Det finns många spårval vilket gör att det blir en rolig speedway.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna