- Annons -

Här är tre saker som vore roligt för GP-premiären: ”Har ingenting emot honom, men…”

Solens strålar hälsade godmorgon genom vårt hotellrum i Kroatien. Idag är det äntligen dags att dra igång en ny GP-säsong. Förväntningarna är höga.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det är alltid någonting speciellt med den första GP-tävlingen för året. Allas drömmar lever fortfarande och det är alltid ett stort intresse från alla speedwaysupportrar som har kommit ut från en lång vinterdvala.

Här kommer tre saker som jag hoppas att den här GP-premiären bjuder på:

1) Bättre racing än förväntat

- Annons -

– Banan i Donji Kraljevec är kanske inte den första jag tänker på när jag tänker på bra racing. Men den är helt okej. Vad jag hoppas på inför kvällen är att man får till den ännu bättre, lite som Prag förra året. Man chockade alla och fick till en riktig superbana från ingenstans. Jag har inte hunnit se någonting så här långt om de har gjort några förändringar, men klart är i alla fall att det skulle vara värdefullt om man får till bättre racing än förväntat. Det skulle ge en bra start.

2) Att Bartosz Zmarzlik inte vinner – helst inte kommer på pallen

– Jag har ingenting emot Bartosz Zmarzlik, inte överhuvudtaget. Men han är såpass överlägsen att det vore bra för spänningen i GP-serien om han inte lyckades vinna. Ännu bättre om han missade pallen. Då kommer spänningen leva längre i mästerskapet och jag är rätt säker på att det sista som GP-serien behöver är en förare som joggar hem VM-guldet. Förra året räddades vi från det tack vare att Zmarzlik hade fel ställ på sig i Vojens.

3) En seger för Fredrik Lindgren

- Annons -

– Av två skäl, dels då jag ser Fredrik Lindgren som den som kommer utmana Zmarzlik även i år. Då vore det kul om han sätter lite press på honom från början. Sen vore det naturligtvis perfekt om Lindgren kunde se till att intresset från Sverige blir högt från start. Det görs enklast med en seger.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna