- Annons -

GP-förarnas tankar om säsongen

Inför årets säsong har jag intervjuat samtliga GP–förare om deras tankar om årets GP–säsong. Hoppas ni är lika laddade som jag inför morgondagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgren
– Jag ser fram emot en säsong där jag inte kommer att påverkas av mina tidigare hälsobekymmer. Mitt huvudfokus är njuta av racingen och att vara med mitt team. Även om jag givetvis vill bli världsmästare.

Jason Doyle
– De senaste åren har varit lite tuffare för min del, jag är motiverad och vill ta mig högre upp i GP–serien igen. Det var kul att vinna 2017 och jag är sugen på att göra det igen.

Bartosz Zmarzlik
– Jag siktar på att bli världsmästare igen. Det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är som krävs av mig men det är viktigt att hitta cyklar som fungerar bra. Det gäller även att allting runtomkring flyter på.

- Annons -

Patryk Dudek
– Det känns skönt att vara tillbaka och tävla mot de bästa förarna i världen. Det gäller att jag gör mitt bästa och ser till att ta poäng hela tiden. Jag siktar på att komma topp tre i år.

Jack Holder
– Det känns bra att vara med i lineupen, det var en obeskrivlig känsla när jag fick beskedet. Att vara med i GP–serien har varit ett mål länge, nu är jag där och då vill jag bevisa att det är där jag hör hemma.

Max Fricke
– Det är ett viktigt år för mig, jag har jobbat väldigt hårt med mig själv och mina cyklar inför säsongen. Målet är att komma så högt upp som möjligt och utvecklas.

Tai Woffinden
– Jag har sett till att gå upp lite i vikt. Förra året var mitt värsta år i karriären så här långt, och det är även det året jag varit som lättast. För att bli världsmästare igen kommer det krävas att jag hitta en bra motor och håller mig skadefri.

- Annons -

Robert Lambert
– Jag har som målsättning att komma topp sex och hänga kvar i serien till nästa år. Jag tror inte på att sätta upp svåra mål för sig själv som man inte kan klara. Topp sex är ett realistiskt mål, jag hade samma mål den säsong som jag blev Europamästare så man vet aldrig

Daniel Bewley
– Jag känner mig redo, jag ska visa vad jag kan nu när jag får chansen. Jag tar ett GP i taget och gör mitt bästa.

Maciej Janowski
– Jag siktar på att sluta på pallen i år, det skulle kännas väldigt skönt efter att ha slutat fyra flera gånger.

Anders Thomsen
– Jag tar med mig mycket erfarenhet från förra året in till den här säsongen. Nu vet jag lite mer vad jag har att förvänta mig. Jag har som mål att stå på pallen några gånger under säsongen.

Martin Vaculik
– Jag har mycket erfarenhet av att köra i GP–serien. Jag tycker att det är dags att jag visar vad jag går för. Jag vill sluta så högt upp som möjligt i år.

Pawel Przedpelski
– Jag känner mig väl förberedd, det har varit en dröm sedan jag började köra att få tävla i VM–serien. Jag kan inte vänta på att få dra igång GP–säsongen.

Mikkel Michelsen
– Mitt mål är att sluta topp sex, men givetvis är jag här för att vinna alla heat jag ställer upp i . Det är alltid mitt mål i alla tävlingar.

Leon Madsen
– Mitt mål är samma som de senaste åren. Jag vill bli världsmästare. Det kommer givetvis bli tufft, efter förra säsongen hade jag tre månader där jag inte tänkte på speedway alls. Jag tror att det har hjälpt mig, jag är tillbaka nu med gott självförtroende. Jag har hittat riktigt bra motorer.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna