- Annons -

GP-förare klar för Västervik: Han får lämna truppen

Västervik väljer att förändra i truppen, David Bellego får lämna klubben, in kommer Mikkel Michelsen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Västervik har som ni känner till skadeproblem på Chris Holder. Det gör att man nu väljer att förändra i truppen. David Bellego som hade en tuff kväll i tisdags fick lämna klubben, han ersätts av GP-föraren Mikkel Michelsen.

– Vi jobbar på bakom kulisserna för att hitta lösningar på de skadeproblem vi har och det är både kortsiktiga och långsiktiga lösningar. Mikkel och jag hade diskussioner i höstas angående en full säsong i Sverige som tyvärr inte gick att genomföra men samtidigt sade Mikkel att vi kunde höra av oss om det var problem under säsongen och där är vi nu, säger Morgan Andersson till klubbens hemsida.

Mikkel själv är även han nöjd med lösningen.

– Jag känner de flesta förarna i Västerviks lag och jag är glad att vi lyckades att hitta några luckor i kalendern för att hjälpa laget i den situation de är i. Morgan och jag kommer att ha en kontinuerlig kontakt för att se hur många tävlingar jag har chans att delta i men jag ser verkligen fram emot att tävla i Bauhausligan igen. Sedan ska det bli extra roligt att få kampera med Tai som jag är god vän med. Vi ses på tisdag, säger Mikkel Michelsen.

- Annons -

Mikkel Michelsen går in på snittet 2.097.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna