- Annons -

Fyra sätt för att få publik och intresse

Det pratas mycket om publiksiffror och vad klubbarna kan göra för att skapa intresse kring sina matcher. Det bör inte vara så svårt.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jag kan inte tala för alla speedwaysupportrar, men jag vet vad jag själv tycker är viktigt när jag går på en match eller intresserar mig för ett lag.

Den första och kanske viktigaste under en tävlingen är naturligtvis att det är bra racing, utan bra racing finns det ingen anledning att gå dit. Det är racing vi vill se och det är därför publiken är där.

Att klubben har en ekonomi som är i balans är även det mycket viktigt, det möjliggör både att man kan lägga pengar på en bra bana, ett bra lag och att laget finns kvar nästa vecka.

- Annons -

En tredje punkt som är mycket viktig är att det finns någon lokal förare, det ska inte underskattas. Det lockar publik och visar att klubben tar ansvar för sporten.

Sist men inte minst så är det viktigt att tävlingen går i ett snabbt tempo, det är ingen som vill se traktorer till förbannelse. Korta avbrott och ett raskt tempo genom tävlingen är viktigt, inte minst för de som inte är superintresserade.

Här var mina fyra vikigaste punkter, även om det finns många fler.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna