- Annons -

Fredrik Lindgren tillbaka på brittiska ön: ”Hedrad över att få hit en förare av den kalibern”

19 mars inleds säsongen i Storbritannien med den tidigare inställda tävlingen Stuart Robson Farewell på Redcars hemmabana ECCO Arena i Middlesbrough.

- Annons -

Svenske Fredrik Lindgren har många år bakom sig på den brittiska ön i Atlanten med Wolverhampton Wolves, där han blivit en ikon i klubben.

Nu är det några år sedan närkingen körde i den brittiska ligan och på de brittiska banorna. Men nu återvänder svensken till landet för att delta i Stuart Robson Farewell.

— Jag är verkligen hedrad över att få hit en förare av den kalibern. Jag körde mot Fredrik många gånger i matcherna mellan Coventry och Wolverhampton. Jag spenderade också många år med Fredriks lillebror Ludvig och när Fredrik sa att han kommer över och kör gjorde det mig mållös. Det är ett riktigt bra tillskott och jag hoppas det kommer flera fans från nordöst för att åter få se Fredrik tävla i Storbritannien bortsett från Grand Prix deltävlingen i Cardiff, säger Stuart Robson själv till sin Facebooksida Stuart Robson Farewell Meeting om nyheten.

Klar för tävlingen är även australiensaren Justin Sedgmen som nyligen slutade sjua i det australienska mästerskapet 2023.

- Annons -

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna