- Annons -

Fredrik Lindgren om formen och beslutet att köra i England: ”Ska bli intressant”

Fredrik Lindgren har haft det tufft på slutet. Resultaten har uteblivit och han har därmed halkat ner långt i GP-tabellen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Sista två, tre veckorna har formen dippat kraftigt och självförtroende har fått sig en törn, framförallt efter förrförra VM-deltävlingen i Warszawa när jag missade semifinal. Det var riktigt tungt, säger Fredrik Lindgren till Västerviks-Tidningen.

Under söndagen stod det klart att Fredrik Lindgren som enbart hade kontrakt med polska Lublin valde att skriva kontrakt med Birmingham i den brittiska högstaligan. Ett beslut som han förklarar på följande sätt.

– Det ska bli intressant, senast jag körde i England var 2017. Jag vill köra fler tävlingar och då passade England bäst just nu.

- Annons -

På frågan om det kan bli aktuellt med en återkomst till Bauhausligan blir svaret:

– Det är inte på tal för tillfället.

Västerviks lagledare Morgan Andersson ger sin syn på en eventuell återkomst i Västervik för Fredrik.

–  Funkar inte det vi håller på med så är inget för sent. Fredriks snitt blir lite omständigt bara eftersom han dunkar på så förbaskat.

Casper Henriksson inför SM: ”Visa min förmåga för svenska folket”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna