- Annons -spot_img

Fredrik Lindgren: ”Jag hoppas att det ska vara positivt”

Fredrik Lindgren stod för en bra insats när Västervik hemmaslog Piraterna. Nu väntar Warsawas Grand Prix.

- Annons - ad

Västervik körde under tisdagskvällen säsongspremiär hemma mot Piraterna. En match som hemmalaget tillslut vann med 55–35.

– Jag är väldigt glad att vi lyckades vinna, alla killar i laget får vinna heat. Vi fick en bra känsla på vår hemmabana. Det kommer vi att ha nytta av när vi möter tuffare motstånd, säger Fredrik Lindgren.

Hur var känslan för egen del?

– Den var bra, det var kul att vara tillbaka i Västervik. Det är en bana som jag verkligen gillar, så det var bra.

Att svenska ligan nu kommer igång hoppas Fredrik ska kunna hjälpa honom att nå den där riktiga toppformen.

– Jag hoppas och tror att det ska vara positivt. Jag känner att jag vill ha lite fler tävlingar, nu drar det igång på riktigt.

På lördag är det dags för Warsawas Grand Prix. En bana där Fredrik haft fina framgångar på tidigare.

– Jag ser fram emot det väldigt mycket, det ska bli otroligt härligt att köra på de stora arenorna igen. Vi har ju inte varit där nu på några år på grund av Corona. Det kommer bli utsålt, så det blir en grym stämning.

Fredrik Lindgren ser fram emot helgens GP–tävling.

Det är en bana du gillar va?

– Jag vet inte om banan passar mig så bra men det är en grym arena att köra på, avslutar Fredrik Lindgren.

Fredrik körde 12+2 poäng på fem heat i tisdagens match i Västervik.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna