- Annons -

Fredrik Lindgren efter segern: ”Känns som jag är tillbaka”

Fredrik Lindgren kammade hem sitt fjärde SM-guld när det var dags för den individuella SM-finalen i Västervik. Då kände han att formen är på väg tillbaka.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev en underhållande SM-final i Västervik. Fredrik Lindgren och Kim Nilsson stack ut i toppen, det blev mellan dem som kampen i finalhatet skulle stå. Fredrik Lindgren kammade hem heatet och blev svensk mästare.

– Det känns otroligt skönt och bra, jag har haft en tyngre period på tre veckor ungefär. Det har varit riktigt tufft. Vi har haft problem med cyklen, vi hade en stor testdag i helgen för att reda ut vad det var. Jag kände att jag kom in i dagen med lite hoppfullhet. Jag ville komma härifrån med en bra känsla inför helgens GP i Prag, nu blev pricken över I:et att jag lyckades ta guldet, säger Fredrik Lindgren.

Och nog fick han de svar han önskade.

- Annons -

– Jag fick en bra känsla jag var i stort sett snabbast i varenda omgång, jag kände mig bra igen och hoppas och tror att jag är tillbaka nu.

Hur ser du på inramingen?

– Det var kul , jag tycker att det var bra stämning och mycket folk. Det bjöd in till riktigt bra racing, det var flera riktigt härliga kamper.

Hur var det att köra i Sverige igen?

- Annons -

– Det är roligt, det är alltid roligt att köra i Sverige. Jag längtar redan till Målilla, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna