- Annons -

Fortsatt oklart om laget kommer till start – Lahti mitt i kaoset: ”Jag håller tummarna”

Tarnow har problem, deras storsponsor har dragit sig ur och det är oklart om de kommer till start i den polska tredjeligan.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Unia Tarnow hade satt ihop ett bra lag som hade goda chanser att avancera till andraligan. Men nu ser det tufft ut för klubben. Efter att lagets storsponsor dragit sig ur ser det kämpigt ut. Frågan är om de kommer till start överhuvudtaget?

Timo Lahti har skrivit kontrakt med klubben. Hur ser han på det som hänt?

– Vi får se vad som händer, kommer laget inte till start får jag och mina lagkamrater leta efter andra lösningar. Jag har förberett mig väldigt bra för alla ligor jag kör i. Jag håller tummarna för att Tarnow får ordning på sina problem och att de kommer till start. Vi har satt höga mål och jag vill uppnå dem, säger Timo Lahti till Speedwayenws.pl

Oflytet fortsätter – ytterligare en tävling ställs in
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna