- Annons -spot_img

Filip Hjelmland: ”Riktigt kul och spännande”

Det har hänt mycket för Filip Hjelmland den senaste tiden, Vetlandas konkurs har gjort honom klubblös i Sverige och i helgen gör han debut i polska Ekstraliga.

- Annons - ad

Sedan det stod klart att Vetlanda gick i konkurs och därmed tvingas lämna den svenska Bauhausligan har spekulationerna varit många om vilken klubb Filip Hjelmland kommer köra för. Filip berättar om hur statusen är i Sverige.

– För stunden är jag kontraktslös i Sverige. Ingen klubb för stunden som viljat visa en bra plan, intresse eller lösning för stunden i denna svåra situation som uppstått. Mitt fulla fokus har varit polen med Ostrow där jag befinner nu för race samt göra mig redo på bästa sätt 2022. Har även EM-kval som jag laddar på för full emot 30 April. Självklart vill jag köra Elitserien i år så jag hoppas detta löser sig.

På tal om Ostrow, i helgen gör Filip debut med för sitt Ostrow i den polska högstaligan. Någonting han givetvis ser fram emot.

– Känns riktigt kul och spännande att göra PGE Ekstraliga debut med Ostrow nu till helgen. Vi har tränat med laget under veckan sedan laddar vi på för fullt tills på lördag. Äntligen börjar tävlingssäsongen 2022, säger Filip Hjelmland.

Ostrow möter klockan 18:00 Torun på bortaplan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna