- Annons -

Fem aktiva förare som jag gärna hade sett i Bauhausligan

Med en dryg månad kvar till deadline kan man börja anta några förare som inte kommer köra i Sverige 2023. Några av dem hade jag gärna sett i år igen.

- Annons -

Nedan följer en lista på förare som jag gärna hade sett i den svenska ligan kommande säsong.

1) Nicki Pedersen

– Säga vad man vill om Nicki men han är en profil inom sporten som fortfarande håller oerhört hög nivå. Man vet att han tar tvåsiffrigt i varje tävling han ställer upp i, det är sådana förare vi behöver i ligan. Jag skulle gärna se att dansken dyker upp i Sverige under året.

2) Fredrik Lindgren

- Annons -

– Det går inte att komma ifrån att den bästa svenska förare vi har kommer att vara saknad i Bauhausligan. Jag tror inte det är så bra för den svenska ligan att en sådan profil försvinner.

3) Janusz Kolodziej

– En förare som man glömmer bort lite ibland. Han återfinns alltid högt upp i den polska snittligan och skulle garanterat kunna tillföra mycket i Sverige.

4) Anders Thomsen

– En alltid supertrevlig förare som dessutom är oerhört skicklig. Jag vill se så många GP-förare som möjligt i den svenska ligan och där passar dansken bra in.

5) Patryk Dudek

– Patryk Dudek är en sevärd förare även om han är ojämn. I sina bästa stunder är han oerhört bra. Han kommer inte skriva något kontrakt från början av Bauhausligan i år, men vem vet han kanske dyker upp senare i något lag?

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna