- Annons -

Ett bra resultat ikväll skulle vara guld värt

Min känsla är att svensk speedway den senaste månaden har andats en viss optimism. Låt oss hoppas att det fortsätter under fredagskvällen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgren har fått en bra start på GP-säsongen, Linus Sundström har startat ett träningsprojekt och tre förare kvalade in till JVM-serien. Där har vi några positiva saker som hänt den svenska speedwayen i år. Det sänder ett ljus i en annars ganska mörk tillvaro.

Ska vi nöja oss där? Absolut inte, låt oss hoppas på ännu fler positiva resultat. Kanske kommer de redan ikväll? Casper Henriksson, Gustav Grahn och Philip Hellström Bängs är alla kapabla till att lyckas bra i Prag.

Ett bra resultat ikväll skulle vara guld värt, jag har en positiv känsla inför kvällen. Jag hoppas vi kan få ett resultat som kan inspirera både fans och andra förare.

- Annons -

Under lördagen ger sig VM-ledande Fredrik Lindgren sig i kast med banan i Prag, kan vi få ett bra resultat för både juniorerna och seniorerna så ser det riktigt bra ut.

Läs mer om fredagens tävlingen nedan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna