- Annons -

En tävling att glömma – lika intressant som att titta på färg som torkar

EM-premiären i Debrecen kommer inte leva länge i minnet, i alla fall inte på ett positivt sätt. Det bjöds inte på någon racing och röd bana var överlägsen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Speedway när det är bra, är ruggigt intressant och underhållande. De gånger det inte är bra är det ett riktigt sömnpiller. EM-deltävlingen i Debrecen var det sistnämnda. Röd bana fullständigt krossade alla andra banor och det spelade ingen roll hur dålig kväll en förare haft, de vann alldeles oavsett när de hade röd bana.

Man kunde ha frusit nästan alla heat efter 15 meter, utfallet hade blivit det samma oavsett. Det blev förvisso något bättre under tävlingens gång, men det var fortfarande inte i närheten av så bra som man kan hoppas på när man bestämmer sig för att titta på vad man tror ska bli en underhållande tävling.

Det här blev inte alls bra, underhållningsvärdet var ungefär lika högt som att titta på färg som torkar. Låt oss glömma den här tävlingen fort…

- Annons -

*Tävlingen pågår fortfarande.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna