- Annons -

En fantastisk dag för svensk speedway: Visar att allting inte är nattsvart

Wow vilken dag det blev, lördagen den 20 maj hände tre riktigt bra saker för vår sport. Tre förare gick nämligen vidare till JVM.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Återväxt hit och återväxt dit, det är en evig fråga hur sporten egentligen mår i Sverige. På många sätt mår sporten dåligt, absolut. Men att vi har tre förare som går vidare till JVM visar ändå på att vi inte är helt fel ute.

Jag känner mig otroligt glad och stolt över våra svenska killar som idag tog sig vidare, så här bra har det inte sett ut på många år. Det ska bli riktigt kul att följa förarnas framfart i junior-VM i år.

Man ska ha i åtanke att kvalen är riktigt tuffa, det är många bra förare som står för motståndet. Det gör det naturligtvis ännu mer imponerande att tre av fyra förare lyckades ta en plats i JVM-serien.

- Annons -

Alexander Edberg fick som han ville, han hade som mål att tre förare skulle ta sig vidare. Cirka två timmar innan vi välkomnar den 21 maj så kan vi konstatera att det blev tre förare som kvalade in.

Go Sweden go, ikväll ska vi vara stolta. Det här tillsammans med Lindgrens GP-seger förra veckan visar att allting inte är nattsvart.

Philip Hellström Bängs, Casper Henriksson och Gustav Grahn tog sig vidare till JVM.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna