- Annons -

Efter segern i Warszawa: ” Jag kommer att minnas detta för evigt”

Det blev en sevärd tävling i Warszawa. Det blev en kväll att minnas, inte minst för Max Fricke som vann tävlingen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

En något oväntat vinnare stod överst på pallen när vi summerade lördagens tävling från Warszawa. Max Fricke hade en fin afton och lyckades knipa segern.

– Det känns overkligt att kunna säga att jag att jag vann ett GP på en sådan här fantastisk arena med så mycket publik. Jag var tvungen att ta in det här en stund efter tävlingen. Det är definitivt en av de saker jag kommer minnas för evigt, säger Max Fricke i ett pressmeddelande.

Fricke hade en riktigt bra kväll i Warszawa

På en andra plats kom Leon Madsen. Han delar med sig av sina tankar i ett pressmeddelande.

- Annons -

– Det var en galen tävling, de här inomhustävlingarna går alltid så fort. Man har inte alltid den tid i depån som man behöver för att förbättra sig till nästa heat. Jag är väldigt nöjd att jag kom tvåa, det känns skönt att vara tillbaka i toppen, säger Leon Madsen.

På en tredjeplats i tävlingen kom Fredrik Lindgren, det blev en strulig tävling för svensken.

– Jag behövde verkligen ett bra resultat med mig från Warszawa för att studsa tillbaka i totalen. Det var en väldigt tuff tävling för min del, jag hade mycket oflyt. I ett av mina heat gick kedjan av, i mitt femte heat körde jag omkull. I semifinalen hade jag lite tur. Jag är väldigt nöjd med att bli trea idag, skriver Fredrik Lindgren i ett pressmeddelande.

Trots en strulig tävling så lyckades Fredrik Lindgren knipa en tredjeplats.

Resultat Warszawa Grand Prix

- Annons -

1.Max Fricke 20 poäng
2. Leon Madsen 18 poäng
3. Fredrik Lindgren 16 poäng
4. Mikkel Michelsen 14 poäng
5. Bartosz Zmarzlik 12 poäng
6. Maciej Janowski 11 poäng
7. Tai Woffinden 10 poäng
8.Pawel Przedpełski 9 poäng
_______________________________
9. Robert Lambert 8 poäng
10. Jack Holder 7 poäng
11. Jason Doyle 6 poäng
12. Patryk Dudek 5 poäng
13. Maksym Drabik 4 poäng
14.Daniel Bewley 3 poäng
15. Martin Vaculik 2 poäng
16. Anders Thomsen 1 poäng

Resultat från speedwaynews.se

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna