- Annons -

Duo förlänger med Smederna: ”Ganska självklart”

Under måndagen står det klart att Joel Andersson och Philip Hellström Bängs förlänger med Smederna.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Joel Andersson gör sin tredje säsong i Smederna. Han trivs bra i klubben.

– Det kändes ganska självklart för mig att stanna. Har trivts otroligt bra de senaste säsongerna och när de ekonomiska problemen blev lösta så fanns det inget att fundera på, säger Joel Andersson till klubbens Facebook.

Det var länge tveksamt hur Philip Hellström Bängs tänkte kring en fortsättning. Mycket på grund av de ekonomiska problemen.

- Annons -

– Jag är nöjd med min första säsong i Smederna. Jag tycker att jag har gjort många bra heat och vi har vunnit de flesta reservheaten. 2024 hoppas jag på att få till mina starter så jag kan vara med och slåss om en plats 1-5 samt att vi kan få revansch och ta oss till slutspel. Sedan hoppas jag på mycket publik som stöttar oss, det behöver vi, säger Philip Hellström Bängs.

Smederna 2024

Philip Hellström Bängs 1.098
Joel Andersson 0.500
Anton Jansson 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna