- Annons -spot_img

Det här är kvällens höjdpunkter

Idag är en dag som jag tror att många har längtat efter. Det är nämligen dags att på allvar dra igång den svenska säsongen med Garageportexperten Cup. Det har varit oflyt med både väder och corona men idag ser det ut som att tävlingssäsongen på elitnivå äntligen kan komma igång.

- Annons - ad

Laguppställningarna tycker jag ser bra och intressanta ut och det är några saker som jag ser fram emot lite extra. Det ska bli kul att se Oliver Berntzon representera Lejonen igen efter sex års frånvaro. Nu är han dessutom en GP förare så det ska bli kul att se vad han kan göra. Lägg där till att han kört för Smederna under flera säsonger så banan den kan han.

Linus Sundström har öppnat säsongen bra i Danmark och jag vet att han jobbar hårt för att komma tillbaka i toppform. Det ska bli kul att se hur han står sig mot de andra körsugna svenskarna ikväll.

Jag vill lyfta fram Indianernas lag som ett fantastiskt resultat av bra ungdomsverksamhet under lång tid. Indianerna kommer till start med ett lag som innehåller enbart lokala killar. Det är bra för sporten och jag ser fram emot att se ett gäng unga hungriga killar.

Jag ser fram  emot heta dueller mellan Vispen och Aspgren, två av våra hetaste svenskar just nu.

Vad jag kanske ser mest fram emot av allt och som sannolikt blir kvällens stora höjdpunkt blir alla dueller mellan våra unga svenskar.  Det finns gott om unga svenskar som på allvar kan etablera sig i Bauhausligan på allvar i år. Det som är skojigt med denna tävling är att flera av dem är på plats i Eskilstuna ikväll.

Tävlingen ser du på Sportkanalen och C more.se. Sändningen börjar ikväll 17:50.

Adam Holman

foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna