- Annons -

Det här gick fortare än vad jag hade förväntat mig – förhoppningsvis inte fort och fel

Masarna försvann så sent som för ett knappt år sedan från den svenska Bauhausligan. Nu är man redan tillbaka i Allsvenskan, betydligt snabbare än vad jag hade räknat med.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under den gångna säsongen körde Masarna i division 1. Jag måste säga att jag fick en mycket bra bild av det ”nya” Masarna, det verkade vara ordning och reda. Jag blev dock mycket förvånad när jag såg att de redan till 2024 skulle vara med och köra allsvensk speedway igen.

Än mer förvånad blev jag när jag såg vilket lag de kommer att ställa upp med. Det är inget dåligt gäng som kommer att representera Avestaklubben 2024. Eller vad sägs om Timo Lahti, Adrian Gala, Philip Hellström-Bängs och Tim Sörensen? För att nämna några.

Min bild av ”nya” Masarna är fortfarande att det är ordning och reda. Jag hoppas att jag inte får någon anledning till att ändra min uppfattning där. Det har gått väldigt fort för Masarna att komma tillbaka i någon form och förhoppningsvis är det inte fort och fel, utan ett bra steg till att få fler välmående klubbar.

Strömsund tillbaka på vinnarspåret – har guldläge inför morgondagen
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna