- Annons -

Därför kör Jason Doyle inte i Sverige 2024: ”Det är verkligen synd”

Jason Doyle har kört i Sverige i många år. Under den kommande säsongen kommer han inte att göra det. Nu berättar han om varför.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jason Doyle är känd för att köra mycket, han trivs när kalendern är full. Hans kalender kommer att vara ganska full även i år då han kommer köra i Polen, England och Danmark. Men det blir med andra ord inte någon körning i den svenska ligan.

– Det är ett ganska enkelt beslut, som främst beror på två saker. Huvudanledningen är att flygen från England till Sverige är en logistisk mardröm för närvarande. Sen är det som du säkert vet så att pengarna i Sverige har sänkts så att det inte är lönsamt att köra där. Det är verkligen synd, vi älskar att köra i Sverige. Det är en trevlig liga att köra i, inte lika mycket press som i Polen, säger Jason Doyle till Speedwayfans.se.

Kommer det påverka dig på något sätt att du inte kör i Sverige?

- Annons -

– Jag tror att det kan påverka mig på ett positivt sätt. Jag kan vara hemma mer och göra andra saker, som att träna till exempel. Jag gjorde 93 tävlingar förra året, nu blir det något färre. Det ger mig mer tid att fokusera på GP- och de större tävlingarna. Jag hoppas att det ska bli bra för mig.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna