- Annons -

Danska stjärnorna om Nicki Pedersen som förbundskapten: ”Han kommer bidra med…”

Att Nicki Pedersen tog över som förbundskapten i Danmark har fått mycket reaktioner runtom i speedwayvärlden. Men vad tycker egentligen förarna om det?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Danmark kommer 2023 att ha en körande förbundskapten. Någonting som inte är vanligt i speedwaysammanhang. Huruvida Nicki Pedersen ska köra Lag–VM eller inte är det ingen som vet. Vi vet däremot att han kommer att vara förbundskapten för Danmark.

– Det ska bli intressant att se om han kör Lag–VM för oss. Han kommer garanterat att föra med sig flera bra saker till vårt lag. Jag tror att det kan vara bra att Nicki är inne i sporten och har bra koll på den moderna speedwayen, säger Leon Madsen.

Mikkel Michelsen fortsätter resonemanget.

- Annons -

– Oavsett om han kör eller inte så kommer han att bidra med stor erfarenhet och mycket kunskap till det danska laget. Han har vunnit många medaljer och vet vad det handlar om.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna