- Annons -

Daniel Davidsson om den fina starten på säsongen: ”Det är faktiskt svårt att..”

Piraterna har börjat säsongen på ett bra sätt, i de två första omgångarna har man besegrat både Indianerna och Lejonen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Två raka segrar mot två starka lag får naturligtvis lagledare Daniel Davidsson att vara nöjd med hur hans piratlag har inlett årets säsong.

– Säsongen har startat bra, givetvis känns det så. Vi började med en skön derbyvinst i Kumla som vi sedan lyckades följa upp med en riktigt gedigen laginsats hemma. Vi är nöjda med starten, sen är det som alla vet att vi har Mathias Thörnblom skadad. Han skulle vara nyckeln i det här bygget, där är prognosen osäker, säger Daniel Davidsson.

Vad blir utmaningen framöver?

– Att vi måste få igång våra 0.5-killar på bortaplan. Hemma känns det som vi har ganska bra koll på läget. Ejnemark visade det senast och vi tror även att de kommer växa in i det mer och mer. På bortaplan kommer vi behöva fler poäng från våra reserver.

- Annons -

Att laget har flera förare som är i bra form gör att det är svårt att ta ut ett lag. Till tisdagens match kommer Jonas Seifert Salk och Oskar Polis in i laget.

– Det är faktiskt svårt att ta ut ett lag när flera förare åker så bra. Salk och Polis har levererat bra i Polen nu och har knackat på dörren ett tag. Alla i laget vill åka och det gäller att hålla lugn och ro i truppen, säger Daniel Davidsson.

Under tisdagen möter Piraterna Smederna på bortaplan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna