- Annons -

Daniel Bewley om klubbytet: ”Jag kände att jag ville testa”

Daniel Bewley byter den kommande säsongen Smederna mot Dackarna i den svenska ligan. Nu berättar han om anledningen till det.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Han var säsongens stora överraskning, både i Sverige och GP-serien. Den unga britten blev en riktig joker för Smederna när han körde till sig ett snitt på strax över två poäng per heat.

I GP-serien visade han att han minsann tänkte göra det mesta av den plats han fick när Artem Laguta och Emil Sayfutdinov inte kom till start. Han vann både i Cardiff och Wroclaw och visade att han var att räkna med.

I Smederna blev det dock bara en säsong innan han tackade för sig. I år är det Dackarna som gäller.

- Annons -

– Jag hade ett bra år i Smederna, jag har bara bra saker att säga om dem. Det var kul att köra i samma lag som Robert Lambert. Till den här säsongen kände jag att jag ville testa någonting nytt, en ny bana och ett nytt lag. Jag ser fram emot att köra för Dackarna, säger Daniel Bewley.

Daniel Bewley körde till sig ett snitt på 2.153 den gångna säsongen. I och med det har han högst snitt i Dackarna.

En längre intervju med Bewley kommer i nästa vecka.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna