- Annons -

Dan Bewley redo för hemma GP: ”En av anledningarna att jag skrev på”

Under lördagskvällen är det dags för Målillas Grand Prix. Då hoppas Dan Bewley att flytten till Målilla ska hjälpa honom.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Äntligen är det dags för Målillas Grand Prix, det är många som ser fram emot GP-festen. En av dem är Dan Bewley.

Att han valde att skriva på för Målillaklubben var bland annat av en speciell anledning.

– Jag kände att jag ville bli bättre på den här banan, det är en av de stora anledningarna att jag skrev på här. Förra året hade jag problem med starterna här även om jag gillade banan. Att vara här mer regelbundet hoppas jag ska hjälpa mig prestera, säger Dan Bewley till Fimspeedway.com.

- Annons -

Under årets säsong har den unga britten trivts bra på sin nya hemmabana.

– Jag har haft flera bra tävlingar här i år. Det har gått bra för mig och för laget. Det ser riktigt bra ut inför slutspelet.

Inför kvällens tävling ligger han på en åttondeplats. Han tror dock att han hade kunnat vara högre upp om det var det gamla poängsystemet som gällde.

– Hade vi haft det gamla poängsystemet hade jag nog varit högre upp. Nu är vi inte det och det är så det ser ut. Man måste vara med i slutet av tävlingarna, avslutar Dan Bewley.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna