- Annons -

Då tar Vargarna beslut om Bauhausligan: ”Vill höra hur tankarna går i Allsvenskan”

Vargarna förlorade den allsvenska finalen, det är dock inte klart huruvida laget fortsätter i Allsvenskan eller inte. Inom en snar framtid kommer ett besked.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Valsarna blev allsvenska mästare tidigare i veckan, på en andraplats slutade Vargarna från Norrköping. Efter finalen fokuserar vi på laget från Norrköpingslaget som ännu inte bestämt sig om de vill ansöka om att gå upp till Bauhausligan. Klubbens ordförande Michael Olsson berättar om hur den närmaste tiden ser ut.

– På måndag är det ett möte med de allsvenska klubbarna som varit med i år och de som kan vara aktuella för att köra i allsvenskan nästa år. Serieföreningen och Svemo är också med. När vi hör hur tankarna går kring allsvenskan nästa år, så kommer vi att ta hänsyn till det i vårt beslut om att söka eller inte söka in till elitserien, säger Michael Olsson till NT.

Att bestämma hur man vill göra är inte helt enkelt, det är ett stort beslut som klubben har framför sig.

- Annons -

– Den här säsongen har vi haft målsättningen att jobba med vår organisation och anläggning, att förbättra oss där. Sen satte vi upp tre andra mål. Det var att följa vår avbetalningsplan som vi satte upp för tre år sedan och få den klar och avslutad under det här året. Den kommer vi att klara av. Vi hade även som mål att vinna grundserien och nå final i slutspelet och det lyckades vi också med. Nu är det bara det sista kvar och se vad vi vill göra 2023.

Deadline för lag att ansöka till Elitserien är den 25 september.

Adam Holman
foto: Bengt Almgren
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna