- Annons -

Då siktar Chris Holder på att vara tillbaka: ”Det är mitt mål”

Chris Holder är långtidsskadad sedan slutet av april. Det var en intensiv vecka för australiensaren där han både flyttade bröt nacken och blev pappa för andra gången.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Han värvades till Västervik som lagets snittmässigt bästa förare. Men än så länge har det inte blivit några matcher i Smålandsklubben för 2012-års världsmästare.

Veckan när han skadade sig var en på många sätt intensiv vecka för Chris.

– Vi flyttade, sen föddes min dotter och några dagar senare bröt jag nacken. Vad är det för vecka?, säger Chris Holder till Monsterenergy.com.

- Annons -

Att han skulle bli så skadad som han blev kom lite som en chock för honom.

– Det kändes inte som att någonting var brutet först. Efter röntgen var jag inte heller helt säker. När jag träffat en expert i England så bekräftade de mina skador.

Prognosen vid olyckan sa att han skulle vara borta i 12 veckor. Nu har det gått nio veckor och snart är han tillbaka.

– Jag vill vara tillbaka till Lag-VM i slutet av juli, det är mitt mål. Säsongen har varit en katastrof för min del med skadan. Men om jag är tillbaka till lag-VM skulle det rädda upp mycket, avslutar Chris Holder.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna