- Annons -

Casper Henriksson: “Ska göra ett bättre år”

Casper Henriksson gör 2022 sin tredje säsong i Bauhausligan med moderklubben Lejonen. Den kommande säsongen är målet att göra en bättre säsong än den föregående.

- Annons -

Casper körde 2021 17 matcher för Lejonen med ett snitt på 0.659 poäng per heat. Under vintern har han legat i hårt med träningen.

– Under vinterträningen har jag fokuserat mycket på konditionen genom att jag har sprungit mycket, från olika distanser och jag har även cyklat mycket på Zwift.

Snart är det dags för Casper att sätta sig på speedwaycykeln och göra sina första varv för säsongen.

– Min första speedwayträning kommer att komma snart då min första match är redan den 16 april i Munkebo för mitt danska lag Brovst. Sen kommer jag vara med på träningsmatcher med lejonen och så kommer jag köra Vetlanda lagcup.

- Annons -

Casper berättar vad det är han söker på försäsongen.

– Det är att känna sig bekväm på cykeln och bli van vid farten igen. Sen är det bara att träna på så man är redo inför säsongens start.

Vad förväntar du dig av årets säsong?

– Mina förväntningar är att jag kommer göra ett bättre år i alla ligor jag kör i, än vad jag gjorde förra året och att jag kommer utvecklas mer, avslutar Casper Henriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna