- Annons -

Casper Henriksson inför Gorzow:”Vet att jag kan om allt stämmer”

Efter en tuff start på årets JVM-säsong så är Casper Henriksson redo för rond två i Gorzow.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Casper Henriksson har inlett säsongen i Sverige på ett stabilt sätt. Trots det så hade han en tuff första tävling i årets upplaga av JVM. Nu är siktet inställt på Gorzow.

– Jag ser fram emot och är taggad inför den andra SGP2 deltävlingen i Gorzow. Jag har tränat där en gång i för två år sedan och det kändes bra, men det var länge sedan nu och banan har ändrats, säger Casper Henriksson.

Hur ser du på den första deltävlingen i Prag?

- Annons -

– Den första deltävlingen i Prag är bara att glömma. Jag hade problem med inställningarna på cykeln och började sådär så det var bara en dålig dag för mig.

Målsättningen inför kvällen är klar, det är vinst som gäller.

– Mitt mål inför den är tävlingen är ju såklart att vinna och jag vet att jag kan om allt bara stämmer med både mig och inställningarna på cykeln.

Hur ser du på formen i Sverige?

- Annons -

– Jag utvecklas och lär mig nya saker i Bauhausligan med Lejonen inför varje match, och det börjar ge resultat nu, avslutar Casper Henriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna