- Annons -

Bubblande stämning redan – Tyskland har fan nåt

Solen skiner i Tyskland, en speaker ”hypear” upp stämningen, det dricks öl (bland åskådarna, jag dricker vatten), det äts tysk korv och det är många som redan tagit plats på läktaren. Det är en härlig stämning redan nu.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

De trogna läsarna på den här sajten vet att Teterow ligger mig varmt om hjärtat. Inte banan då, men stämningen. De två gånger jag har varit där har det varit väldigt trevligt och bra stämning.

I år är det Landshut som gäller, Teterow har på grund av banans beskaffenhet tagits bort från kalendern. Så här långt känns det mycket bra, det är redan bra stämning kring arenan. Arenan är gemytlig och banan inte allt för dålig, vad jag hört. Att den skulle vara bra är nog en överdrift, men tillräckligt bra hoppas jag åtminstone.

Jag är förhoppningsfull inför kvällen, Tyskland har fan nåt. Om inte annat när det gäller stämning.

Halva GP-fältet körde matcher inför Landshuts Grand Prix – så gick det för dem
- Annons -

Adam Holman
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna