- Annons -

Bra återkomst för Kim Nilsson: ”Kunde attackera som jag vill”

När Griparna tog emot Solkatterna på hemmabanan var Kim Nilsson tillbaka i laget efter sin nackskada som han ådrog sig för tre veckor sedan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Att komma tillbaka till speedwaybanan gick trots en fraktur på nacken fort för Kim Nilsson. I återkomsten blev det nio poäng på tre heat för honom.

– Känslan på cykeln var bra tycker jag. Jag känner att jag kunde åka bestämt och attackera så som jag vill, säger Kim Nilsson.

Att han är tillbaka på cykeln betyder inte att han är helt återställd än.

- Annons -

– Nej det är jag inte. Det kommer ta ett tag för allt att bli helt återställt. Men som det är just nu så är det okej att åka men smärtan finns där hela tiden.

Griparna slog Solkatterna med 37–16. Efter nio heat fick tävlingen brytas på grund av banans beskafenhet.

– Jag tycker vi gör det jättebra. Vi startar bra och när vi inte kommer iväg tar vi vara på förstasvängarna och håller koll på varandra.

Kim Nilsson hade inte hunnit köra någonting i Nyköping i år, det blev därmed hemmapremiär för hans del.

- Annons -

– Jag är nöjd, det var mina första varv i år på TMA-Bolaget Arena så jag visste inte helt hundra hur allt skulle funka. Speciellt nu när man gjort om materialet lite och fixat med den. Men starterna satt bra och åkningen kändes också bra.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna