- Annons -

Berntzon igång i Polen:”Skönt att möta rejält motstånd”

Oliver Berntzon och Victor Palovaara är i år lagkamrater i polska Ostrow. Det blev en tuff match när Wroclaw kom på besök.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev en spontan träningsmatch mellan Ostrow och Wroclaw under tisdagen. Ostrow som numera huserar i den polska andraligan fick en tuff kväll mot ett stjärnspäckat Wroclaw.

Gästerna vann matchen med 63–27.

I hemmalaget plockade Oliver Berntzon 5 poäng på fem heat. Victor Palovaara plockade fyra poäng på tre heat, därefter utgick han på grund av en skada.

- Annons -

Oliver Berntzon skriver i ett SMS till Speedwayfans.se om hur känslan var att vara tillbaka på cykeln.

– Det var skönt att få möta rejält motstånd på en gång, då kan man se hur man ligger till. Det var tufft då deras förare kört flera matcher redan. För mig var det första gången i år med fyra varv och fyra förare. Jag tycker att jag var med rätt bra direkt, skriver Oliver Berntzon.

Vad tar du med dig till nästa match?

– Att starterna satt bra från första start och att farten inte var helt off trots så lite körning.

- Annons -

I och med att det var en träningsmatch så gjordes en del förändringar.

– Det kändes bra på hojen, jag valde att testa en ny motor efter de två första heaten. Den kändes inte riktigt hundra för banan i Ostrow, avslutar Oliver Berntzon.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna