- Annons -

Bekräftade förändringar inför Vojens – ännu inget besked om stjärnan

Med en dryg vecka kvar till Vojens Grand Prix står det klart att det även den här gången blir vissa förändringar på grund av skador. Hur det blir med Tai Woffinden är ännu oklart.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Med Cardiffs Grand Prix färskt i minnet har det redan blivit dags att blicka framåt mot nästa GP-deltävling. Den här gången är det danska Vojens som står värd för GP-serien.

Föga förvånande så står det klart att Anders Thomsen som var med om en riktigt otäck smäll i Riga inte kommer till start. Precis som i Cardiff så ersätts han av GP-seriens förstareserv, Andzejs Lebedevs. Det meddelar Fimspeedway.com.

I SGP2 kommer det också ske en förändring i startfältet. Som ni säkert känner till så har Gustav Grahn tagit en paus från sporten. Han kommer därför att ersättas av Ukrainaren Nazar Parnitskiy.

- Annons -

Hur det blir med Tai Woffindens medverkan är ännu oklart. Tai som bröt handen i samband med Cardiffs Grand Prix har inte officiellt kastat in handduken.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna