- Annons -

Bekfräftat: De tar ryssarnas GP-platser

Idag kom beskedet att det blir Jack Holder och Daniel Bewley som tar de sista två GP-platserna. Det meddelar Fimspeedway.com.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Det står idag klart att förarna som var överst på reservlistan ersätter Artem Laguta och Emil Sayfutdinov. Ryssarna stoppas på grund av kriget i Ukraina från att köra i bland annat GP-serien 2022. Det blir alltså Jack Holder och Daniel Bewley som ersätter ryssarna. Jack har varit involverad i GP-serien vid tre tidigare tillfällen. Han var banreserv i Melbourne 2016 och Wildcard i de båda tävlingarna i Torun 2020. Den kommande säsongen blir hans första som permanent förare i GP-serien.

Daniel Bewley var banreserv i GP-tävlingen i Cardiff 2018 och gör även han sin första säsong som ordinarie förare i GP-serien. I Sverige kör Bewley för Smederna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna