- Annons -

Avesta kommun stöttar Masarna ekonomiskt

Under måndagslunchen stod det klart att Avesta kommun kommer att stötta Masarna ekonomiskt. Klubben får dock inte så mycket som de hoppats på.

- Annons -

Masarnas ekonomiska situation har varit minst sagt pressad. Klubben har gått ut med att man är beroende av ett marknadsavtal med kommunen om man ska kunna köra vidare i Bauhausligan.

Under onsdagen kom beskedet att kommunen väljer att stötta Masarna med 450.000 kronor. Klubben hade dock hoppats på en miljon kronor i marknadsföringsavtal.

Enligt Avesta Tidning kräver kommunen i gengäld att klubben är klar med sin trupp i tid och att de har ordning på sin ekonomi den sista februari. Kommunen ska enligt avtalet få exponering på i TV-klipp, på hemsidan och på staketet.

Klockan 15:00 håller Kommunalråd Blerta Krenzi en presskonferens om avtalet.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna