- Annons -

Anton Rosen: “Jag har saknat det mer än jag trodde”

Anton Rosén är tillbaka på allvar i speedwaysporten. Säsongen 2022 kommer han att vara lagledare för Masarna tillsammans med Sebastian Aldén i den svenska Bauhausligan.

- Annons -

Anton Rosén avslutade karriären 2016. De senaste säsongerna har han kommenterat matcherna på C more. Från och med nästa säsong kommer dalmasen åter att tillbringa matcherna i depån då han kommer vara lagledare i Masarna.

Anton berättar hur det gick till när han fattade beslutet att komma tillbaka till speedwaysporten.

– Frågan kom väl egentligen upp redan inför säsongen 2021 men då kändes det inte aktuellt. Nu när frågan kom upp igen och efter att jag hade pratat en del med Sebastian så kände jag att suget för speedway börjat komma tillbaka och det kändes det rätt, säger Anton Rosén.

Anton har saknat sporten mer än vad han kanske trodde själv.

- Annons -

–Mer än vad jag kanske trodde, och det har jag verkligen märkt när jag har varit runt med Pelle och kommenterat. När man har gått runt i depån timmarna innan match så har det varit riktigt skoj att snacka med alla och när cyklarna drog igång för varmkörning så kom pulsen

Eftersom att Anton kört speedway i många år har han såklart haft många ledare. Han berättar vad han tycker är viktigt hos en bra ledare.

– En bra ledare tycker jag ska ägna lika mycket tid åt alla förare i laget och skapa en rolig och härlig stämning men ändå kunna vara hård när det väl gäller. Jag ska försöka bidra med den kunskapen jag har och sprida en bra stämning i laget, avslutar Anton Rosén.

Adam Holman
bild: Anna Matsson.

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna