- Annons -

Anton Karlsson redo för säsongens första tävling: ”Intressant att se vart man står”

Under lördagen kör Anton Karlsson Bronislaw Idzikowskis minnestävling. Det blir hans första tävling för året.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Anton Karlsson har de senaste veckorna varit ute i Europa och tränat kondition och speedway. Under lördagen är det dags att dra igång säsongen på allvar med en tävling i Czestochowa.

– Det kommer bli en stark värdemätare för mig redan i första tävlingen, så det kommer att bli intressant att se vart man står. Jag kommer inte dra så stora växlar utav resultatet utan lägger mer vikt i att faktiskt vara i gång och tävla så här pass tidigt på säsongen, säger Anton Karlsson.

- Annons -
Anton Karlsson är laddad för säsongens första tävling.

Hur har vintern varit?

– Vintern har varit bra, jag har tack vare alla mina fina sponsorer kunnat investera mycket pengar i motorer och maskinmaterial så det känns väldigt inspirerande. Jag har också lagt mycket tid på att vara i bra fysisk form och tycker att jag känner mig redo för att säsongen nu ska börja på riktigt.

Anton vill precis som Peter Ljung inte avslöja alla mål han har inför säsongen. Det finns dock några saker han vill förbättra.

– Mina mål är alltid att bli bättre och utvecklas, så det är oförändrat. Sedan har jag några privata mål för året men de håller jag för mig själv.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna