- Annons -

Anders Fröjd: ”Den debatten kan vi lägga ner direkt”

Lejonen möter under tisdagskvällen Piraterna borta. Då konstaterar lagledare Anders Fröjd att det är tråkigt att klubben får kritik för att man kör med många svenskar.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lejonen har Dominik Kubera skadad, Mateusz Cierniak och Jaroslaw Hampel är inte tillgängliga. Det gör att man väljer att köra med fyra svenskar i laget. Någonting som inte tas emot väl av alla.

– Jag har fått mer än 30 meddelanden från vänner och fans som frågar vad jag håller på med? Varför tar du inte ut det bästa laget? Det är lite tråkigt att få såna kommentarer när man försöker göra en insats för svensk speedway, säger Anders Fröjd.

Lejonledaren drar slutsatsen att fansen inte bryr sig om vilka nationaliteter som kör.

- Annons -

– Den debatten kan vi lägga ner direkt, fansen bryr sig inte om vi kör med svenskar eller inte. Uppenbarligen så vill de bara att vi ska vinna matchen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna